Az illat vonz
fejlec

főoldal

Hogyan tehető még "vonzóbbá" szolgáltatásod vendégeid, ügyfeleid, vásárlóid részére?

Hogyan teremts olyan élményt és környezetet,
amihez erősebben kötődnek?

Végre itthon is olyan különleges kapcsolatot tudsz építeni ügyfeleiddel, amely erős érzelmi kötődést eredményezhet. Az illatok beépítése cégek imázsába, ezen belül is a légterek "minőségi" illatosítása, egy új világszerte elismert módszer, amely óriási sikerrel terjed és hódít minden elképzelhető iparágban.

Itt nem hagyományos légfrissítésről van szó!

Hanem olyan megoldásról, ami figyelembe veszi a helyiség adottságait, belsőépítészetét, a használt színeket és anyagokat, sőt még a látogatók korát és nemét is. Ezek után a legmegfelelőbb illat harmonikus részévé válik a térnek és az építészetnek, ezzel egy valóban magasabb szintre emelve azt.

Merőben eltérő technológia, parfüm minőségű egyedi illatok.

Jártál már Las Vegasban? Vagy esetleg tapasztaltad számos exkluzív szállodában a világban? Netán színvonalas áruházakban, iroda épületekben felfigyeltél rá? Emlékszel? Érezted, hogy valami van a levegőben? Valami, amitől nagyon kellemes volt az első benyomás, és pillanatok alatt otthonosan érezted magad? Ez az, erről beszélünk.

Harmónia a környezettel és érzelmi kötődés a látogatóval.
A légtér-illatosítás VONZERŐ!

Hogyan hozható létre érzelmi kötődés illatokkal? És miért jó ez neked? Az orrunk az egyetlen érzékszervünk amely közvetlenül kapcsolódik az agyunk limbikus rendszeréhez, amely felelős az érzelmeinkért és az emlékeinkért. Ezért játszanak olyan fontos szerepet az illatok a mindennapjainkban. A párválasztástól a karácsony hangulatának felidézéséig. Talán már be is ugrott a kellemes fenyőfa illat?

Az elméletből a világvezető cégek rájöttek
hogyan lehet gyakorlati és anyagi hasznot kovácsolni.

A teória pofon egyszerű, így szól. Kellemes környezetben szerzett élmény elégedett ügyfelekhez vezet akik boldogan maradnak tovább, így többet költenek és előbb visszatérnek! Egyszerűen ha jobb az illat, jobban érezzük magunkat.

Engedd meg hogy beindítsuk a fantáziád pár példával,
az "illatos légtér" gyakorlatban igazolt előnyeiről:

  • Szállodákban emelheted vendégeid elégedettségét és a színvonalról alkotott véleményüket.
  • Casinókban fokozhatod játékosaid élményét és nyújthatod a játékidőt.
  • Üzletekben meghosszabbíthatod a vásárlási időt így növelheted a bevételeket.
  • Wellness clubokban segítheted vendégeid teljes kikapcsolódását.
  • Fitness termekben fokozhatod a teljesítményt és semlegesítheted az izzadságszagot.
  • Rendezvényeken, bemutatókon teljessé teheted a vizuális és audiális effekteket, különleges atmoszférát alakíthatsz.

Elég bíztató. Nem gondoltad volna hogy mennyire az "orrunknál fogva lehet vezetni minket"?
Pedig igen, és a tudományos vizsgálatok mind ezt bizonyítják. Erről olvashatsz többet a ''légtér illatosítás üzleti sikerei'' című tanulmányban, valamint, hogy miként profitálhatsz az alkalmazásával.

Minnél több érzékszervnek vonzó az élmény,
annál erősebb benyomást sugározhatsz.

Az illatokkal közvetlenül befolyásolhatod az ott tartózkodók hangulatát. Mivel szaglásunk 75%-ban felelős érzelmeink kialakulásáért és erősen kötődik a véleményünk formálásához, az illatokkal ugyan úgy egy üzenetet közvetíthetsz, mint vizuális vagy audiális eszközökkel. Láthatatlanul és hallhatatlanul de nagyon erős benyomást kelthetsz.

Mi megoldást nyújtunk nagylégterű épületek,
zárt terek színvonalas illatosítására.

Szállodák, casinók, wellness és fitness clubok, exkluzív üzletek, bevásárló központok és irodaházak valamint speciális események teljes légterének illatosítására úgy hogy összekötheted a helyiség funkcióját a kívánt hatással. Hogy ezt miként alkalmazzák a különböző iparágakban itt megnézheted!

Kimagasló színvonalat szeretnél biztosítani,
és kiemelkedni a konkurencia tengerében?

Csúcstechnológiával hozzájárulunk olyan környezetet teremteni amely vonzó és csalogató. Mivel rendszereink akár órákra lebontva precízen programozhatóak a forgalomtól függően szabályozhatod az intenzitást és biztosíthatod a mindig kellemes "atmoszférát".

 

Használd a légtér illatosítás vonzerejét,
mint egy új dimenzióját a kommunikációnak...könnyedén, elegánsan, hatékonyan.

Ha még eddig nem találkoztál az illatok ilyen jellegű használatáról semmilyen publikációval ez azért van mert magyar nyelven nincs vagy nagyon kevés olyan forrás található mely ezzel az új izgalmas területtel részletesen foglalkozna. Mostanáig! Az oldal amit most olvasol az egyetlen kivétel. Ha érdekel ez a téma a legjobb ha most azonnal feliratkozol a" légtér illatosítás üzleti sikerei '' című tanulmányunkra amelyből megtudhatod, hogyan használják a világ vezető cégei ezt az új technológiát és ötleteket meríthetsz nemzetközi siker példákból. Egy párat megtekinthetsz már most ha ide kattintasz!

Illatos légteredért,vendégeid, ügyfeleid, vásárlóid hálásak lesznek.